Over het Generatietheater

Het Generatietheater en haar Grote Generatieshow is een productie van Careerwise B.V. Careerwise is een trainingsbureau in soft-skills en leiderschapsprogramma’s voor young professionals. Onze trainers weten als geen ander wat millennials & generatie-Z drijft, door ons trainingswerk, onze doelgroep-website (sinds 2009) en onze onderzoeken onder duizenden jongeren. Onze passie ligt in het ontwerpen en uitvoeren van eigentijdse trainee- en leiderschapsprogramma’s voor bedrijven waarin jong talent excelleert en vernieuwing brengt. We nemen hen mee op avontuur en geven samen hun persoonlijke leerproces vorm daar waar zij het ’t hardste nodig hebben: in hun dagelijkse praktijk en buiten hun comfort zone.

Onderzoek

Meer weten over het binden, boeien en ontwikkelen van millennials en Generatie Z? Download de resultaten van onderzoek naar hun werk- en ontwikkelbehoeften.

Tijdens deze 5e editie van het landelijke Young Professional Onderzoek ondervroeg Careerwise, samen met andere experts, bijna 2500 jongeren.

Contact